Utförsäljning 50-75% rabatt!

Har haft fullt upp de senaste dagarna då jag kommer att ha en utförsäljning av keramik, smycken och kläder i morgon lördag och söndag i Ystad!

 Jag har velat hit och dit men har bestämt mig för att sluta med keramiken helt då min rygg inte klarar av hanteringen av den. Planeringen för höstens smycken är ju i full gång, så det är utgående smycken jag säljer ut nu till väldigt bra priser!  Kläderna är från webbutiken jag och dottern startade så smått, tyvärr blev hon ju inte så bra i ryggen som vi hoppades efter operationen (inte än i alla fall), så därför har vi lagt butiken på is och säljer därför ut kädlagret. Några plagg hittar ni här!

Jag hoppas några sliter sig från stranden i värmen och kommer förbi! Har någon av er vägarna förbi så kom in och säg hej.  P.s Jag skickar även om beställningar!
Ha det bra!


Mmmmmums!

Mums säger jag bara!Skrubbade och kokta!Ord överflödiga! Så gott så man nästan dånar!! Gårdagens middag i pergolan!Blev en sen lunch idag. Jag säger bara DHL!!! Jag sliter mitt hår i ilska väldigt ofta pga detta fraktbolag!
Lugnade ned mig när jag fick sätta mig vid min nya favoritplats och njuta av färskpotatis idag med.
Sill med nyklippt gräslök är inte heller helt fel!Nya tillskottet i trädgården, så skönt att sitta här.Jag älskar kirgislökens vajande bollar!Och Alunrotens vackra blad!Har just hämtat äldste sonen och flickvännen som ätit trerätters middag med sina respektive klasser och lärare då de båda tar studenten nästa vecka.
Det är 17 grader ute nu klockan tolv på natten, alltså varmt fortfarande, så underbart!
Dags att krypa i säng. Natti natti!

RSS 2.0