Tillbaks!

Åhh en sån UNDERBAR sommar vi haft!!  Varmt, goda vänner på besök, god mat och dryck, många samtal och många skratt...
Hoppas ni andra haft det lika bra som vi!

Lilleman är en riktig livsnjutare, oj vad han har badat i sommar!
Och inte är det slutbadat ännu, i morgon ska jag följa med då hans klass ska cykla och bada.
Tur med vädret har vi också, regnet sen förra veckan har dragit förbi och nu kom sol och värme tillbaks!Vi har haft besök av inte mindre än ÅTTA familjer norrifrån denna sommar!!
De första anlände innan midsommar och de sista åkte i augusti!
Nu känns det väldigt tomt och tyst helt plötsligt, ingen som smyger upp på morgonen och kokar kaffe som intas i pergolan. Saknar alla så ENORMT mycket!!
Så tråkigt att vi bor så långt borta nu, det är priset man får betala för att följa sina drömmar...
Men vi älskar verkligen Skåne på alla sätt och vis, och en flytt tillbaks till norr känns inte lockande  trots allt.

Några dagar i Köpenahmn har vi i familjen också hunnit med nu i augusti, men nu är det skola och jobb som gäller.
 
 Nu ser jag fram emot en höst som blir lika fin som förra hösten. Det enda tråkiga är att älskade dottern inte kommer att ha möjlighet att följa med och plocka bär och nötter som förra hösten,  då hon är ännu sämre i sin rygg och ska genomgå en stor ryggoperation i september. Sedan väntar en lång rehabilitering. Men förhoppningsvis blir hon SÅÅÅ mycket bättre sen!

Nu njuter jag av sensommarens fina dagar och sitter ute i mysiga pergolan som maken byggt (där har tillbringats många timmar i sommar..).


Jag plockar blommor från trädgården..och tomater, gurkor, chili och färska kryddor...som förvandlas till het salsa som förgyller den enklaste maträtt...
 


jag njuter av sensommarens blommor som skänker extra färg till kryddlandet..och mår gott nät Lilleman smygäter vindruvor som inte är helt mogna!Ha en underbar dag i solen!!
Kram!
 

RSS 2.0