HöstfärgerKänner alltid suget efter lite murrigare färger så här på höstkanten, helt plötsligt ser löken som vi ju även använder oss av på sommaren väldigt "höstiga" ut där de ligger!
Billig rekvisita till hösthemmet!

Ha en skön kväll!

Kommentarer
Postat av: Min plats i solen

Hej Camilla!Härligt att ha dig tillbaka igen! Jag har tänkt på dig under sommaren och hoppats att du har njutit av härliga sommardagar tillsammans med din familj och en skön bloggpaus. :)Tack för din kloka och fina kommentar hos mig angående att blogga. Du ska absolut inte ha något dåligt samvete då du inte bloggar. Att blogga ska vara lustfyllt och en källa till glädje. Inte till dåligt samvete och ångest. Blogga du precis när du känner för det. Vi som kikar in här finns ju kvar och blir lika glada varenda gång vi hör ifrån dig. Livet går i olika faser. Ibland finns det både tid och lust att blogga och ibland inget av dem. Och det är helt ok. Men jag är vädigt glad över att både inspiration och lust är tillbaka hos dig. Du är efterlängtad ska du veta. :)Hösten är ett ljuvligt fyrverkeri av färg och de där murriga höstfärgerna är lika välkomna som varje höst. :)Ta hand om dig vännen!Stor Kram

Lotta

2011-09-22 @ 20:06:19
URL: http://minplatsisolen.blogspot.com
Postat av: Annika

Så kul att se dig på bloggen igen :-) Håller med om att intresset pendlar lite, men självklart ska man bara blogga när det känns kul, så det inte blir ett måste! :-) Sköna höstbilder - du är så duktig på att fota!Ha det gott!

Annika

2011-09-23 @ 16:13:38
URL: http://thegardenprincessdiary.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0